כניסה
למנויות
צרו קשר

חזה עוף ממולא בתרד של יונית

 חזה עוף ממולא בתרד של יונית

רכיבים:

חזה עוף פרוס דק
תרד חי
פטריות
מרינדת גריל (2 כפות שמן, 1/3 כוס מים ותבלינים לפי הטעם)

אופן הכנה:

מטגנים בטיפת שמן את הפטריות ומוסיפים את התרד לטיגון קצר (אני ממליצה לטגן עם מעט שמן ולאחר מכן להוסיף מים לאידוי)
מתבלים בקצת מלח ופלפל. 
מורחים קצת מרינדה בחלק הפנימי של החזה עוף + שמים כף תרד מגלגלים לגלילה ומסדרים בתבנית. 
מורחים את שארית המרינדה ואופים בתנור כ 12 עד 15 דקות בחום של 200 מעלות.
(זה הולך מצוין גם עם מילוי של פטריות, בצל, גמבה ושמיר)

איך נתייחס:

כל 100 גרם חזה עוף לפני בישול = מנת חלבון אחת

להאמין. לפעול. להגשים.